Hét SEO bureau voor sprekend resultaat

Heb jij een mooie website maar komen die bezoekersaantallen maar niet van de grond? Samen met onze award winning SEO-specialisten breng je hier verandering in! Voor ons heeft de zoekmachine geen geheimen, en dat zie je terug in de vele nummer één posities die wij al met onze klanten hebben bereikt. Ga met ons de diepte in en ontdek hoe jij jouw doelgroep bereikt, triggert én laat converteren via de zoekmachine. 

Scoren met SEO = slim zijn op alle fronten

Wij behalen de beste SEO resultaten door vanuit een super slimme strategie aan de techniek, content en autoriteit van jouw website te werken.

SEO strategie

Zonder sterke strategie voor de lange termijn behaal je geen maximale SEO resultaten. Wil jij samen met ons gaan knallen met SEO? Dan keren we eerst jouw website binnenstebuiten en leggen we de vinger op de zere plek. Vanuit daar zetten zetten we een alleszeggende SEO-audit neer die de rode draad zal vormen voor al jouw SEO werkzaamheden. Wat is het zoekgedrag van jouw doelgroep? Hoe worden we gevonden op de relevante touchpoints van die doelgroep? Dit en meer wordt allemaal vastgelegd in je SEO-strategie.

team lopend in overleg

Technische SEO

Gebruiksvriendelijkheid = key! Daarom is het belangrijk dat je website goed in elkaar zit. Wij hebben meerdere specialisten in huis die perfect onder de motorkap van jouw website kunnen kijken, en die niet bang worden van Core Web Vitals en termen als TBT, LCP, TTI. Kortom, wij kunnen jou perfect helpen met de techniek van je website.

Werkoverleg bij bureau Bas

SEO content

Met goede SEO-content weet je niet alleen jouw doelgroep te bereiken, je biedt hen ook relevante informatie en creëert zo een band tussen hen en jouw merk. Samen onderzoeken we de zoekintenties van jouw doelgroep en spelen we hier perfect op in. Zoekt jouw doelgroep een paar snelle tips of juist een uitgebreide uitleg? Zien zij de content liever in een visual, een video of in tekst? Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van content die perfect matcht met dat waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Brand building

Door aan jouw outreach te werken zet jij jezelf neer als dé autoriteit in je branche, voor je doelgroep én voor de zoekmachine. Om te ontdekken hoe wij jouw linkprofiel kunnen versterken, maken wij in het begin van onze SEO samenwerking meteen een uitgebreide outreach audit. Zo weten we precies hoe jij er op dit moment voorstaat en hoe we jouw autoriteit en betrouwbaarheid kunnen verhogen.

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Topposities halen in Google?

Bedrijven die slim groeien met SEO

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Bas de Roy
SEO specialist