Spring naar content

CONTENT

Schrijf jij je pen stuk op de teksten voor jouw website, maar is er niemand die ze leest? Als jij het idee hebt dat je content maakt die niks uithaalt, dan is het tijd voor verandering. Wat dacht je van een doelgroep die aan je lippen hangt, een niet-te-breken relatie met klanten en jouw website op nummer 1 in Google? Stop met zweten: de vakidioten van ons contentmarketing bureau realiseerden het al voor meerdere klanten. Samen ontwikkelen wij content waarmee je wél scoort!

CONTENTMARKETING = EEN BAND CREËREN MET JOUW DOELGROEP

Goede contentmarketing gaat niet over jou of jouw producten of diensten. Bij sterke content staat zet je de klant centraal. Knoop dit goed in je oren wanneer je werkt aan jouw:

 

CONTENTSTRATEGIE

Het is lastig om direct op de juiste bestemming aan te komen, zonder eerst de route uit te stippelen. Geen zorgen: wij kunnen niet wachten om je hierbij te gaan helpen! Van het uitstippelen van een winnende strategie gaat ons bloed sneller stromen. We beginnen met een doelgroeponderzoek en gaan vanuit hier op zoek naar de juiste woorden voor knallende content. Samen bepalen we jouw doelen en zetten we een contentstrategie op die je in één ruk naar de top brengt. Kun jij ook niet wachten om te ontdekken welke contentvormen en kanalen ons het snelst naar de finish brengen? Let’s find out!

CREATIE

Ook voor het creëren van originele, te gekke, leuke, grappige en game-changing content, ben je bij TO BE FOUND aan het goede adres! Teksten, blogs, een bedrijfsfilm of promotiefilm: ons team van specialisten wordt er warm van. Jouw inbreng is belangrijk, dus join ons zeker in ons content creatie bureau! Hoewel onze vakidioten nooit uitgepraat raken, komt er een moment waarop we alle ideeën in een pannetje gooien, ze goed doorroeren en het tijd is om te gaan vlammen. We voegen de ingrediënten samen tot een creatie waar jouw doelgroep hun vingers bij aflikt!

EEN CONTENT BUREAU VOL VAKIDIOTEN EN JIJ HOORT ERBIJ!

Welkom in ons team van vakidioten! Als ondernemer en creator hoor jij er helemaal bij. Deze contentmarketeers gaan graag samen met jou op weg naar de top, want wie weet er nou meer over zijn klanten dan jij? Juist, niemand. Daarom vinden wij nauw samenwerken met de klant belangrijk. Zien we je snel?

SAMEN CONTENT CREËREN DIE WÉL SCOORT?

Josien van Jojo Jeans
“Heel prettig samenwerken met TO BE FOUND! Een webshop runnen is een hele klus en met name het ‘gevonden’ worden is zeer van belang. Voor mij als onderneemster is dat een hele andere tak van sport en ik ben blij dat ik dat met alle vertrouwen uit handen kan geven en weet dat het goed zit!”

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

Met content die ertoe doet, bind je klanten aan jouw merk. Geef hen het antwoord op hun meest prangende vragen en ze zullen je voor eeuwig dankbaar zijn (lees: veranderen in kopers voor het leven)!

Met jouw contentstrategie bij de hand, creëer je content als een pro. Je kunt in één oogopslag zien in welke vorm jij jouw boodschap het beste de wereld in kunt slingeren. Hierbij is jouw doelgroep altijd king. Door jouw doelen naast die van potentiële kopers te zetten, kom je tot succesvolle creaties van enorme waarde.

Eh… wat niet? Content is een breed begrip, dus vul maar in! Een rijtje spontane voorbeelden: artikelen, blogs, productteksten, e-books, afbeeldingen, video’s, whitepapers, infographics, of wat dacht je van een klapper van een podcast?!

Als je zelf een creator bent, kan het moeilijk zijn om te kiezen voor het uitbesteden van je contentmarketing. Eerlijk is eerlijk: de term ‘contentmarketing bureau’ vinden wij zelf ook een beetje eng. Het komt over alsof je zelf niets meer te zeggen hebt. Bij TO BE FOUND werkt dit anders. Bij ons maak jij deel uit van het team van creators. Het grootste verschil? Wij staan garant voor jouw succes.