Online advertising

Home > Digital marketing > Online advertising
Werkoverleg lounge

Wil jij écht rendement halen uit jouw marketingbudget? De online omgeving is jouw place to be, en de vakidioten van TO BE FOUND zijn jouw guide. Wij nemen je bij de hand en wijzen je de weg naar sky-high resultaten. Een omzetgroei van 270%, 350% meer websitebezoekers of een stijging van 185% in aanvragen? Voor wie met ons samenwerkt is dit geen onbereikbare bestemming, maar de keiharde realiteit.

ONLINE ADVERTEREN = VOLLE ZALEN TREKKEN

Geen aanplakbiljet in een verlaten steegje, maar een online advertentie die duizenden geïnteresseerden bereikt. Met de inzet van deze disciplines trek jij volle zalen.

SEA

Wie valt er niet terug op Google voor het antwoord op zijn vragen? Daar wil jij met jouw oplossing natuurlijk tussen staan – het liefst zelfs bovenaan. TO BE FOUND = to be present. Wij weten als SEA bureau als geen ander hoe jij een vliegende start kunt maken. We laten Google Search, Display en Google Shopping samensmelten in een doelgerichte strategie. Supersnel resultaat behalen is onze kwaliteit.

Social advertising

Bij welke generatie je ook hoort: jij bent op social media te vinden. Maar spring jij wel in het oog bij jouw doelgroep? Hoe bereik je tussen miljoenen accounts, juist die mensen die voor omzet gaan zorgen? De specialisten van ons social media advertising bureau hebben vierkante ogen: ze staan de hele dag aan. Het resultaat? Wij maken online advertenties waar niemand omheen kan! Met een gerichte focus op basis van functies, interesses en andere specifieke doelgroep segmenten, verovert jouw social ad Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn of Pinterest in een paar clicks.

Richard gooit pijl
9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

SAMEN SCOREN MET ONLINE ADVERTISING?

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
thijs
Thijs de Rooij
Online advertising specialist

FAQ

Een online advertentie is onwijs goed te meten. Met onze online marketing methode zie je precies waar en wanneer jouw advertentie is gezien en wat de reactie erop was. We kunnen hier direct op anticiperen. Zo vinden we altijd jouw way to go!

Scoren doe je met Google Ads, Social Ads en Remarketing. Ben je zelf al begonnen met online advertising? Vraag onze gratis ads scan aan wij zoeken de punten waarop jij je kunt verbeteren! Aan de hand van de scan vertellen wij je wat we voor je kunnen doen én wat dit jou gaat opleveren.

Wij gaan niet vóór jou, maar mét jou aan de slag! Samen bepalen we de doelstellingen, zetten we een winning strategy op en gaan we van start met het opzetten en optimaliseren.