Social advertising

Home > Digital marketing > Online advertising > Social advertising

Door alleen regelmatig een post te delen op je social media kanalen loop je dagelijks veel potentiële klanten mis. En dat is niet alles: je laat de kans lopen om écht in contact te komen met jouw volgers! Het is hoog tijd om hier iets aan te doen dus, en wij gaan je helpen. Onze specialisten worden niet voor niets gewaardeerd met een 8,8 op het gebied van social media advertising. Laten we starten!

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA = JOUW DOELGROEP BEREIKEN ÉN BIJ JE HOUDEN

Want zo kom je echt in de interactie met de klanten die je wil hebben

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA = JOUW DOELGROEP BEREIKEN ÉN BIJ JE HOUDEN

Twijfel je over het nut van social media advertising voor jouw bedrijf? Misschien denk je dat het posten van dagelijkse content voldoende is om jouw doelgroep aan je te binden. Maar zeg eens eerlijk: hoeveel heeft deze strategie je tot nu toe opgeleverd? Als ervaren social media advertising bureau, kunnen wij je helpen om écht in contact te komen met potentiële klanten en hun betrokkenheid op ‘s werelds populairste socials te vergroten. Wij weten alles over adverteren op Facebook & Instagram, LinkedIn, Pinterest en TikTok.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Facebook en Instagram maken sinds hun oprichting deel uit van de meest gebruikte social media kanalen wereldwijd. De kans is groot dat jouw bedrijf op deze socials actief is, maar haal je ook rendement uit je content? Tel het enorme advertentiebereik en goedkope tarief bij elkaar op, en je vraagt je af waarom je nog niet op Facebook en Instagram aan het adverteren bent. Het water loopt ons al in de mond!

 

SEA tips

LINKEDIN

Adverteren op LinkedIn suf? Think again! Hoewel het aantal actieve gebruikers niet zo groot is als op Facebook en Instagram, heeft LinkedIn een vaste plaats in de top 5 van grootste social kanalen in Nederland. Wie adverteert op dit platform, krijgt waar voor zijn geld. LinkedIn gebruikers zijn namelijk erg betrokken en hebben specifieke interesses. Dat is handig om te targeten én goed voor je conversie!

 

Team online marketeers die ballen gooien naar camera

PINTEREST

Pinterest is all about inspiratie! Omdat de interesse van je doelgroep duidelijker is dan op ieder ander platform, ben je hier 100% relevant. Heel fijn: op Pinterest kun je adverteren op interesses én op zoekwoorden. In welke branche je ook actief bent, door te adverteren op Pinterest word jij de grootste inspiratiebron van jouw volgers! Ons social media advertising bureau weet op welke manier jij jouw doelen het snelst kunt bereiken.

TIKTOK

TikTok is in een recordtempo uitgegroeid tot hét platform voor het delen van video’s. De app heeft nu al meer dan een biljoen gebruikers! Deze boot mag jij niet missen. Onze vakidioten doen hun naam eer aan en zijn al vanaf begin af aan op TikTok te vinden. Ze beantwoorden al jouw vragen, maken toffe videocontent voor jouw bedrijf én kunnen je helpen bij het adverteren op dit nieuwe social media platform. Ontdek snel meer over adverteren via TikTok bij TO BE FOUND!

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

VLAMMEN MET SOCIAL MEDIA Ads DIE ÉCHT IETS OPLEVERT?

Let's go!

Projecten waar we trots op zijn!

Plan een kennismaking met onze advertising specialist

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
thijs
Thijs de Rooij
Online advertising specialist

FAQ

Het resultaat van een campagne hangt af van het doel waarop die is gericht. Wil jij een grotere naamsbekendheid, méér volgers, een hogere conversie of een bericht dat viral gaat? Wat je doel ook is: adverteren op social media gaat je helpen om het te bereiken.

Social advertising heeft veel voordelen. Socials worden vaak gebruikt om interesses te delen. Hier speel jij op in door te adverteren met targeting. Super handig! Daar komt bij dat het advertentiebereik erg groot is, waardoor je veel kunt bereiken met een kleine investering. Is de betrokkenheid onder jouw volgers vergroot? Dan kan jouw website hier ook van profiteren. Een goede social media pagina zorgt er namelijk voor dat je online beter vindbaar bent.