Pinterest Advertising

Op het grootste online prikbord ter wereld doen dagelijks miljoenen Nederlanders inspiratie op. Inspiratie over eten, reizen, mode, fitness, wonen, en noem maar op. Het is maar net waar je interesse ligt. Actief zijn op Pinterest is dus dé manier om jouw doelgroep te inspireren, om top of mind bij hen te worden, en om uiteindelijk een ijzersterke band met hen te creëren. Het gevolg hiervan? Trouwe klanten en verkoopcijfers die door het dak gaan. 

WAAROM ADVERTEREN OP PINTEREST?

Laten we realistisch blijven: je gaat je doelgroep niet snel bereiken door alleen een Pinterest account aan te maken en wat toffe pins te delen. Met Pinterest Adverteren bereik je jouw doelgroep wel meteen! Wij vertellen je hoe het werkt.

1. SPECIFIEK TARGETEN OP INTERESSES EN ZOEKWOORDEN

Wie lid wordt van Pinterest, vult direct zijn of haar interesses in. Een cadeautje voor ons, want zo weten wij precies aan wie wij jouw advertentie het beste kunnen laten zien. Op Pinterest kun je dus 100% relevant zijn voor je doelgroep. Pinterest is ook een zoekmachine, en gebruikers van het platform voeren zoekopdrachten uit net zoals op Google. Hoe mooi is het dan dat je ook op Pinterest kan adverteren op zoekwoorden? Adverteren op Pinterest werkt als het ware als een combinatie tussen adverteren op Facebook, en adverteren op Google.

2. WAT JE DOELSTELLING OOK IS: PINTEREST ADVERTEREN = DE WAY TO GO

Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten, als merk herinnerd wilt worden, meer websitebezoekers wilt, producten wilt verkopen, of een kick krijgt van heel veel views op je (video)pin: voor al deze doelstellingen zit je goed op Pinterest! Je kunt met Pinterest advertenties mensen in één klik doorsturen naar een pagina binnen jouw website. Ben jij klaar om jouw verkoopcijfers door het dak te zien gaan?

3. ALTIJD LEUK: DE KOSTEN ZIJN LAAG!

Omdat het nog maar weinig gedaan wordt, zijn de kosten van adverteren op Pinterest laag. Kijk, daar worden we blij van. Ook het feit dat je super specifiek kan adverteren, draagt bij aan de lage kosten. Je verspilt daardoor nauwelijks budget. Om het even concreet te maken: al met een paar euro kan jouw pin al tienduizend keer worden getoond aan je doelgroep.

Meer weten over Pinterest? Lees onze blog over het opzetten van een winnende Pinterest strategie.

TO BE FOUND = JOUW PARTNER IN PINTEREST

Wij houden van ons vak: van online marketing, van social media, en van knallen met Pinterest. Al meerdere TO BE FOUND klanten hebben met onze hulp fantastische resultaten behaald met Pinterest advertising. Wil jij dit ook? Laat ons dan een winnende Pinterest advertising strategie voor je opzetten en uitvoeren. Dat doen we aan de hand van dit stappenplan:

  • Doelstelling bepalen
  • Targeting bepalen
  • Campagnes opzetten
  • Rapporteren & optimaliseren
9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
thijs
Thijs de Rooij
Online advertising specialist