DIGITAL MARKETING

Home > Digital marketing
Werkoverleg bij bureau Bas

Wil jij eens écht resultaat zien van jouw online inspanningen? Laat ons jou dan helpen! Samen met onze specialisten in alle disciplines van digital marketing weet jij wél te scoren. Je weet de juiste kanalen met elkaar te verbinden en leert hoe je maximaal rendement kan halen uit jouw digitale marketing werkzaamheden. Worden wij samen één team? 

Digital marketing = waar wij in uitblinken

Online succes boeken doe je door de juiste disciplines van digital marketing in synergie met elkaar in te zetten

SAMEN DE JUISTE KANALEN SLIM MET ELKAAR VERBINDEN

Wij worden graag jouw meedenkende digital marketing collega’s! Samen kijken we kritisch naar je huidige aanpak en nemen we jouw inzet van de online marketing disciplines onder de loep. Zo ontdekken we waar het op dit moment misgaat (klinkt hard, maar we zijn graag straight forward), of waar het al wél goed gaat. Met die kennis kunnen we jouw zwaktes omtoveren tot sterktes, en je sterktes er nóg meer uit laten knallen. Dat doen we door de juiste online marketing disciplines voor jouw situatie in te zetten (SEO, online advertising, content en marketing automation) en deze slim met elkaar te combineren.

SEA tips

TO BE FOUND = ERVAREN, ENTHOUSIAST EN RESULTAATGERICHT

Ga jij de samenwerking met ons aan? Dan verrijk jij jouw team met een stel ervaren, enthousiaste en resultaatgerichte vakidioten. Wij werken namelijk niet ‘voor een klant’, maar samen met ondernemers en marketing managers. Samen met jou stellen we ambitieuze maar haalbare doelen, en streven we naar het behalen van topresultaten.

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Ons team staat te te springen om jou te helpen met:

Jouw bedrijf digitaal op de kaart zetten?

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Tim Leijs
Online Strateeg