Spring naar content

CONTENTCREATIE

We weten al langer dat mensen een korte spanningsboog hebben, maar de jongere generaties doen er nog een schepje bovenop. Ze appen, snappen, Netflixen en checken tegelijkertijd het nieuws of… jouw post. Hoe zorg je ervoor dat hun ogen blijven hangen? De specialisten van content creatie bureau TO BE FOUND draaien al een tijdje mee. Wij weten precies waarmee we de aandacht van jouw doelgroep te pakken krijgen én hoe we ze omtoveren tot waardevolle leads.

COPYWRITING

Een artikel, advertentie, blog of flyer: tekst is overal. Het is vaak de eerste aanraking van een potentiële klant met jouw bedrijf. Een soort visitekaartje, dus. Veel startende ondernemers kiezen ervoor om zelf hun teksten te schrijven. Ze gebruiken hun eigen woorden, schrijven vanuit hun eigen passie en slaan hierdoor de plank helemaal mis!  De kunst is namelijk om juist de spreektaal en behoeften van jouw lezer centraal te stellen. Onze vakidioten beheersen die kunst als geen ander. Ze schudden een persbericht, whitepaper of journalistieke tekst zo uit hun mouw. Ga jij jouw teksten online publiceren? Net zoals de jonge generatie, checkt ook Google jouw tekst binnen een paar seconden. Hoewel jouw doelgroep de áller-belangrijkste focus voor content creatie is, mogen ook Googles ogen zeker niet worden vergeten. Een tekst die voldoet aan Googles SEO criteria, scoort hoger in de zoekmachines en wordt zichtbaar voor een groter publiek. Kassa! De specialisten van ons content creatie bureau staan te trappelen om je te helpen bij het schrijven van al jouw SEO-teksten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • SEO ARTIKELEN
  • SEO BLOGS
  • SEO WEBTEKSTEN
  • SEO PRODUCTTEKSTEN

GRAPHIC DESIGN

In deze snel bewegende wereld zijn visuals onwijs belangrijk geworden. Een afbeelding is niet langer een leuke toevoeging, maar datgene waardoor de aandacht naar jouw website, tekst of productpagina getrokken wordt. Graphic design biedt eindeloos veel mogelijkheden en de specialisten van ons contentcreatie bureau zitten er tot over hun oren in. We kunnen niet wachten om te ontdekken hoe we jouw ideeën het beste in de spotlights kunnen zetten! Een serie posts waarin jouw bedrijfskleuren op een subtiele manier terugkomen? Een infographic die in één klap alle informatie die je wilt delen vertelt? Of misschien wel een toffe Insta story waardoor jouw bedrijf eeuwige roem opstrijkt… You name it, we make it!

VIDEO CREATIE

Wist jij, dat websites met een bedrijfsvideo 91% meer converteren dan websites zonder video content? En dat is niet het enige voordeel van video content op jouw website:

  • Met een video groeit jouw omzet gemiddeld 49% sneller
  • Na het zien van een video gaat 26% van de consumenten op zoek naar meer informatie
  • 50% van de internetgebruikers zoekt naar video’s van producten of diensten, nog vóór zij kennis hebben gemaakt met een bedrijf
  • 25% van de consumenten ziet productinformatie liever in een video, dan in een tekst

Het is duidelijk: met een video bereik je méér! We nodigen je graag uit in onze broedplaats van inspiratie. Jij weet als geen ander wat jouw organisatie of product uniek maakt. We zijn onwijs benieuwd naar jouw verhaal!

JOUW BEDRIJF OP DE KAART ZETTEN MET KEKKE CONTENT?

Rolf van Club Orange
“TO BE FOUND is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Orange tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan TO BE FOUND aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.”

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

Yes! Jij bent klaar voor de volgende stap en wij gaan je helpen. Welke content het beste past in jouw situatie, hangt af van je doelgroep. Laten we samen uitvinden wat hun wensen zijn en welke taal ze spreken. Eén ding is zeker: die toffe content gaat er komen!

De specialisten van ons contentcreatie bureau vinden het supertof om samen te werken met een creatieveling als jij. Laten we van elkaar leren en de content creatie van jouw bedrijf oppakken als team! We zijn heel benieuwd naar de content die jij al hebt gemaakt. Kom je snel bij ons langs?