Spring naar content

E-MAILMARKETING

E-mailmarketing is meer dan het versturen van een leuke update over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf: het is dé manier om klanten aan je te binden. Wie wil er nu geen cadeautje ontvangen op zijn verjaardag, of zich als eerste kunnen inschrijven voor de lancering van een nieuw product? Is het resultaat uit jouw e-mailcampagne onzichtbaar? Wij gaan je helpen om hier verandering in te brengen!

E-MAILMARKETING = NIETS WAARD ZONDER GOEDE STRATEGIE

Blijven de inschrijvingen op jouw nieuwsbrief steken of heb je zelfs te maken met uitschrijvingen? Dan is de kans groot dat jouw strategie niet klopt of, nog erger: helemaal ontbreekt. Zonde! Het versturen van e-mails aan jouw doelgroep is een betaalbare vorm van online marketing die — mits de campagne goed is ingestoken — keihard converteert! Weet je zelf niet hoe je dit voor elkaar moet krijgen?

Dit is wat het uitbesteden van jouw e-mailmarketing aan ons bureau je gaat opleveren:

  • Top-of-mind komen én blijven bij je doelgroep
  • Meer verkeer naar jouw website of webshop
  • Waardevolle leads genereren
  • Keiharde conversie (worden we blij van)
  • Een relatie opbouwen met potentiële klanten met persoonlijke content

NO-NONSENSE, WEL RESPONSES!

Een nieuwsbrief is iets persoonlijks, daarom twijfel je misschien over het uitbesteden van jouw campagne aan een e-mailmarketingbureau. Doe dit niet zonder eerst goed na te denken! De vakidioten van TO BE FOUND staan bekend om hun samenwerking met de klant. Bij ons zijn de lijntjes kort, de doelen helder en het inzicht in de behaalde resultaten duidelijk. We doen het samen met jou. De kennis van een e-mailmarketingbureau is namelijk niet zoveel waard zonder jouw input. Kom je bij ons op de koffie? Dan combineren we onze specialistische kennis van e-mailmarketing met jouw kennis over je merk. Laten we aan de slag gaan!

JOUW NIEUWSBRIEFLEZERS AAN HET SCHERM GEKLUISTERD?

Josien van Jojo Jeans
“Heel prettig samenwerken met TO BE FOUND! Een webshop runnen is een hele klus en met name het ‘gevonden’ worden is zeer van belang. Voor mij als onderneemster is dat een hele andere tak van sport en ik ben blij dat ik dat met alle vertrouwen uit handen kan geven en weet dat het goed zit!”

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

Wat tof dat je zelf lekker bezig bent met jouw e-mailmarketing. Natuurlijk kunnen we je helpen met tips, maar we hebben nog iets veel beters! Met onze e-mailmarketing software kun je zelf jouw nieuwsbrieven blijven schrijven, mét de tools van een professionele marketeer in handen. We stellen samen een plan op waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Klinkt als een plan, toch?