Wil jij jouw website in no time zien stijgen tot de eerste zoekresultaten in Google? En wil je daarbij verzekerd zijn van direct resultaat? Al zijn het nog zulke jonge honden: de SEA specialisten van TO BE FOUND weten dankzij hun jarenlange ervaring precies hoe ze dit voor je kunnen bereiken. Vraag het maar aan één van de tientallen tevreden ondernemers die ons al inschakelden. Ben jij de volgende die we blij mogen maken met verkoopcijfers die naar de maan gaan?

GOOGLE ADS UITBESTEDEN = VERZEKERD ZIJN VAN RESULTAAT

SEA is snel en veel scoren, áls je weet hoe je het moet inzetten. Daar helpt ons advertising team jou graag bij!

WAAROM SAMENWERKEN MET DE SEA SPECIALIST VAN TO BE FOUND?

Een persoonlijke benadering en transparantie zijn kenmerken waardoor klanten graag met ons SEA bureau willen samenwerken. Je bent voor ons geen nummertje, maar een belangrijk onderdeel van het proces. De weg naar de top bewandelen we niet alleen, maar samen met jou! Als jij jouw Google Ads aan ons wilt uitbesteden, krijg je hier niet alleen keiharde resultaten voor terug. We geven je 24/7 toegang tot jouw eigen dashboard én sturen je een maandelijks overzicht van behaalde resultaten uit jouw Google Ads campagnes. Je gaat samenwerken met een SEA specialist die alles weet van jouw bedrijf en daarom net voelt als een directe collega. Samen met jouw persoonlijke sparringpartner zoek je naar mogelijkheden om jouw advertenties nóg beter te laten presteren.

Werkoverleg lounge
9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Direct in contact komen met jouw eigen Google Ads specialist?

Cases

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Richard Hooghiemstra
Online advertising specialist

FAQ

Lees hier meer over Google Ads

SEA staat voor search engine advertising, oftewel: adverteren in zoekmachines. Omdat de belangrijkste zoekmachine Google heet, focussen wij ons op Google Ads. Dit zijn de advertenties die ervoor zorgen dat jouw website bovenaan de zoekresultaten van Google te vinden is. Je hebt een advertentieaccount bij Google Ads nodig om campagnes te kunnen opzetten, maar je kunt jouw Google Ads natuurlijk ook uitbesteden aan een SEA bureau.

Een ervaren SEA specialist kan je helpen om maximaal resultaat te halen uit jouw Google Ads campagnes. Het uitbesteden van je SEA is top als je van zekerheid houdt: hierdoor behaal je gegarandeerd keiharde resultaten!