Spring naar content

SEO-STRATEGIE

SEO is als schaken, Risk en Stratego: zonder goede strategie kom je er niet. Vraag jij je af waarom jouw inzet op SEO gebied niet wordt beloond met een nummer één ranking in Google? Dit zou zomaar kunnen liggen aan een verkeerde SEO-strategie of, nog erger, het ontbreken ervan! Bij TO BE FOUND staan tactische masterminds klaar die niet kunnen wachten om jou te helpen. Die winnende tactiek verzinnen we niet alleen, maar samen met jou! Worden wij samen één team?

EEN WINNENDE SEO STRATEGIE = SCOREN OP ALLE FRONTEN

Bij een SEO-strategie komt meer kijken dan goede content alleen. Door te scoren op alle fronten van SEO zorgen we samen voor bezoekersaantallen die sky-high gaan. Laat dat nu net zijn waar wij bij TO BE FOUND in uitblinken! We richten ons met jouw SEO-strategie op de techniek van je website, de autoriteit (met de inzet van linkbuilding) én de seo-content.

SEO-STRATEGIE BIJ TO BE FOUND

Samen met jou stippelen we de route naar succes uit. We zoeken niet naar de snelste weg, maar naar een realistische tactiek waarmee we het maximale SEO resultaat kunnen behalen. Jouw doelgroep is key. Op basis van hun zoekintenties en zoekgedrag, schrijven we een contentplan. Klaar? Zet je duikbril op, want we maken een deep dive in de techniek van jouw website. Met de juiste SEO-strategie zorgen we ervoor dat jij de online kampioen wordt van jouw vakgebied!

YOUR WISH = OUR COMMAND

Ben jij een kei in schrijven, maar gaan je handen trillen van techniek? Of spendeer jij dagen achter de computer, maar krijg je koude rillingen van alles wat met tekst te maken heeft? Onze specialisten gaan samen met jou aan de slag om een realistisch plan te maken dat voor jou begrijpelijk is. Hier hebben we jouw hulp bij nodig. Bij het opstellen van de SEO-strategie, zetten we jouw wensen centraal. Pas wel op: ons enthousiasme is aanstekelijk. Voor je het weet ben jij een volleerd copywriter of een diehard computernerd!

VAN JOUW BEDRIJF DÉ ONLINE MARKTLEIDER IN ZIJN BRANCHE MAKEN?

Pim van Brandblusser XL
“We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met TO BE FOUND. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!”

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

Wie bij ons op kantoor komt, weet dat SEO-specialisten drukke bazen zijn. Ze zijn op verschillende fronten actief. Een goede SEO bestaat uit drie ingrediënten: content, techniek en autoriteit. Als jouw website op deze punten scoort, zal deze een maximaal resultaat behalen in online zoekmachines. De SEO-specialisten van TO BE FOUND slapen niet voordat dit is gelukt!