Technische SEO

Home > Digital marketing > SEO > Technische SEO

Dat goede SEO zorgt voor veel websitebezoekers hoeven we jou niet te vertellen, maar wist je ook dat de technische SEO van jouw website minstens zo belangrijk is als de content? Niet zo gek, als je bedenkt dat dit de basis is waarop jouw website is gebouwd. De technische SEO-experts van TO BE FOUND keerden al zoveel websites binnenstebuiten, dat geen website nog geheimen voor ze kent. Wil jij jouw website naar een hoger niveau tillen? Laat ons je helpen!

Technische SEO = de motor van jouw online succes

SEO-techniek

Iedere website is anders. We zijn onwijs nieuwsgierig hoe jouw huidige website in elkaar steekt! Daarom starten we met een technische SEO-audit. Dit is een check van jouw website op de onderdelen structuur, gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Met professioneel gereedschap wordt een crawl uitgevoerd en stellen wij een technische SEO-analyse op. We nodigen je uit om onze tips samen te bespreken en te bekijken hoe we samen de gevonden knelpunten gaan aanpakken.

Zoals een auto niet lekker rijdt zonder goede motor, is de SEO van een website gebouwd op zijn techniek. Zonder een goede SEO-techniek, hebben aanpassingen in de content weinig zin. Voor je van start gaat, kun je dus beter even een kijkje onder motorkap nemen. Onze vakidioten hebben alle tools in huis voor de APK van jouw website!

Samen smullen we van behaalde resultaten

SEO techniek is om van te smullen. Het lekkere aan dit onderdeel van de SEO is namelijk, dat je heel snel resultaat ziet! Iedere stap is meetbaar in keiharde cijfers en dat vinden we fijn. Zo kunnen we jou doormiddel van formules als de CTR en bounce rate heel makkelijk laten zien wat we al hebben bereikt. Kom je naar ons toe? Dan crawlen we samen jouw website door!

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Snel resultaat zien met technische SEO?

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Bas de Roy
SEO specialist

Veelgestelde vragen

Jonge- of oude generatie, nerd of niet: wij staan te trappelen om jou meer te leren over SEO techniek! Heb je geen voorkennis? Geen probleem. We nemen de tijd om je alles uit te leggen!

Tof! Wij helpen je graag bij het maken van een technische SEO audit van jouw website. Van de knelpunten die we vinden, maken we een overzichtelijke technische SEO analyse. Je kiest zelf wat je hiermee wilt doen. Als je handig bent met jouw websitebouwer, kun je onze tips natuurlijk zelf implementeren. Heb je toch meer support nodig? Geef ons een belletje en we helpen je graag verder.