SEO content

Home > Digital marketing > SEO > SEO content
Facebook Ads

Heb jij een mooie website en droom je ervan om deze terug te zien op de eerste pagina van Google? Stop met dromen, start met SEO content! Ons bloed gaat sneller stromen van oplopende bezoekersaantallen en een hoge Google ranking, en dat zie je terug in de vele nummer één posities die wij met onze klanten hebben bereikt. Wij staan in de startblokken om ook jouw website te laten scoren. Worden wij samen één team?

SEO CONTENT SCHRIJVEN = VERLEIDEN ÉN LEVEREN

Als je iemand een belofte doet, dan moet je deze wel nakomen. Dat is precies wat goede content doet.

SEO CONTENT MET WAARDE VOOR JOUW DOELGROEP

Bij het woord ‘content’ denken de meeste mensen aan een leuk stukje tekst, maar content is zoveel meer dan dat! Die leuke woorden zijn met zorg gekozen en draaien om één ding: de doelgroep naar jouw website toe trekken. Dit doe je door antwoord te geven op hun prangende vragen én daarbij de juiste zoekwoorden te gebruiken. Hoe jouw doelgroep denkt? Wij hebben de juiste tools om dit te onderzoeken. Laten we beginnen!

team lopend in overleg

SAMEN TIJD STEKEN IN JOUW BEZOEKERS

SEO content schrijf je voor de bezoekers van jouw website. De kunst is om tegelijkertijd ook Google tevreden te houden. Het is tof om een aantal heel blije lezers te hebben, maar uiteindelijk wil je dat zoveel mogelijk bezoekers jouw website te zien krijgen in hun zoekresultaten. Wij zijn al lange tijd bevriend met Google en weten precies wat deze zoekmachine wil en wat niet. Hoe jouw doelgroep denkt, vinden we graag samen met jou uit. De inhoud en tone of voice van de content die we gaan schrijven is maatwerk. Dus laten we samen de tijd nemen om de allerbeste content te creëren, voor jouw doelgroep én voor Google.

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Projecten waar we trots op zijn!

MET JOUW CONTENT BOVENAAN STAAN IN GOOGLE?

Let's go!

Plan een kennismaking met onze SEO specialisten

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Portretfoto Danique
Danique Theunis
SEO specialist

FAQ

Tof dat jij zelf graag teksten schrijft! Je kan dit zeker zelf blijven doen, maar wij willen je wel graag helpen om jouw teksten te laten scoren. Onze copywriters staan te trappelen om jou alles te leren over SEO. Geef ons een belletje, dan bekijken we samen welke SEO-training bij je past!

Het is een misverstand dat alleen grote bedrijven met veel geld een nummer één positie in Google kunnen veroveren. Als jouw SEO klopt op de gebieden content, techniek en autoriteit, vindt Google jouw website net zo leuk als die van betalende klanten. Wil jij jouw geld investeren in blijvend resultaat? Onze specialisten helpen je!