LinkedIn advertising

Wist jij dat LinkedIn met maar liefst 8,5 miljoen gebruikers in de top 5 staat van meest gebruikte social media kanalen in Nederland? Het platform is een must voor ieder bedrijf dat actief is in de B2B markt. Laten wij nou net échte kaaskoppen én bedreven B2B ondernemers zijn. Het zal je niet verbazen dat LinkedIn voor ons geen geheimen kent. Wil je adverteren op LinkedIn? Wij helpen je!
Home > Digital marketing > LinkedIn advertising
Werkoverleg lounge

LINKEDIN CAMPAGNES OPZETTEN = WAAR WIJ IN UITBLINKEN

De specialisten van TO BE FOUND hielpen al veel bedrijven bij het bereiken van hun doelen. Of je nu leads wilt genereren, personeel wilt werven of jouw naamsbekendheid wilt vergroten: LinkedIn is een perfect kanaal om als bedrijf te adverteren. Wij weten als geen ander de weg naar keiharde resultaten. Dit zie je terug in ons heldere stappenplan.

Aan de hand van dit stappenplan gaan wij samen resultaat boeken:

  • We maken jouw doelstellingen duidelijk en overzichtelijk
  • Hierop baseren we jouw LinkedIn Advertising strategie
  • Ons doelgroeponderzoek leidt tot gerichte targeting
  • We maken een persoonlijk advertentieaccount aan op LinkedIn
  • We kunnen jouw LinkedIn Advertising campagne nu instellen, monitoren en optimaliseren

WAAROM ADVERTEREN OP LINKEDIN?

1. Specifiek targeten 
Met adverteren op LinkedIn kun je super specifiek targeten waardoor je precies jouw doelgroep bereikt. Targeten kan op bedrijfstak, bedrijfsgrootte en op de functies.

2. Linkedin Gebruikers zijn mega betrokken
De gebruikers op Linkedin zijn snel geneigd om te reageren op berichten. Dit vergroot namelijk ook hun eigen zichtbaarheid op LinkedIn, en wie veel bezig is met zijn of haar carrière, speelt zichzelf natuurlijk graag in de kijker.

3. Leads van hoge kwaliteit
Door het specifiek kunnen targeten en de hoge betrokkenheid van de gebruikers zorgt LinkedIn voor waardevolle leads. Dit maakt LinkedIn een van beste kanalen voor social advertising!

SAMEN ZORGEN VOOR MAXIMAAL RENDEMENT UIT JOUW INVESTERING

De B2B markt is onze expertise en die kennis willen we graag met je delen, daarom worden wij graag jouw nieuwe LinkedIn Advertising collega. Samen met jou bespreken zij wat LinkedIn adverteren kan betekenen voor jouw bedrijf. We stellen een persoonlijke LinkedIn Advertising strategie op die is afgestemd op jouw doelen. Ook geven we je heldere tips, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Zo zorgen we samen voor een maximaal rendement uit jouw investering.

DIRECT IN CONTACT KOMEN MET JOUW EIGEN LINKEDIN ADVERTISING SPECIALIST?

Ester van Euromate

“Wij zijn erg blij met TO BE FOUND, zij helpen ons altijd heel enthousiast met het krijgen van goede leads en het zorgen voor meer naamsbekendheid van Euromate. De lijnen zijn kort, er wordt altijd met ons meegedacht en we kunnen goed sparren samen. Dit geldt niet alleen voor de begeleiding van onze online marketing activiteiten in Nederland maar ook internationaal.”

 

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

LinkedIn adverteren is een must voor bedrijven in de B2B markt. Met LinkedIn advertising bereik je een doelgroep die gefocust is op haar carrière of een specifieke branche. Leads zijn hierdoor extra waardevol en zorgen voor conversie van een hoge kwaliteit.

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
thijs
Thijs de Rooij
Online advertising specialist