TikTok Advertising

Als de grootste namen in social media wereld je tools kopiëren, dan weet je dat je een grote speler bent. TikTok veroverde in vier jaar tijd de wereld met korte filmpjes en is nu de populairste video-app wereldwijd. Vergeet Facebook Stories, Instagram Reels en YouTube Shorts: TikTok is the platform to be als het om video gaat. De specialisten van TO BE FOUND zijn present en weten inmiddels alles over adverteren op dit ongekend populaire medium. Wil jij starten met TikTok advertising? Laten we samenwerken!

ADVERTEREN OP TIKTOK = ZICHTBAAR ZIJN OP HET SNELST GROEIENDE PLATFORM

Wist jij dat TikTok meer dan een miljard actieve gebruikers telt? Die dagelijks ruim 1 biljoen video’s posten? Hier wil jij bij zijn, en het liefst zo zichtbaar mogelijk. TikTok advertising gaat je helpen om jouw doelen te realiseren. Laat ons jouw partner zijn en wij helpen je bij:

  • Het omzetten van jouw marketingdoelen in een TikTok advertising plan
  • TikTok adverteren met gelikte video’s, geëdit door onze specialisten
  • Scoren op het populairste video platform wereldwijd met content die jouw doelgroep aanspreekt!

SAMEN VIDEO ADVERTENTIES MAKEN DIE GAAN ALS EEN RAKET

Wij weten alles over TikTok adverteren, en jij over jouw dienst of product. Laten we samenwerken en gaan voor een sky-high resultaat! Jouw eigen TikTok advertising specialist leert je alles over TikTok en bekijkt samen met jou wat adverteren via TikTok je nu eigenlijk gaat opleveren. We stellen heldere doelen op die we willen en zullen bereiken. Ben jij klaar voor snelle resultaten? Fasten your seatbelts, want we gaan als een raket!

TikTok groeit, groei jij mee?

Cases

FAQ

Lees hier meer over TikTok advertising

Misschien ben je zelf niet actief op TikTok en weet je niet zeker of TikTok adverteren zin heeft voor jouw onderneming. Over het algemeen geldt dat gebruikers in de leeftijdscategorie van 10-24 jaar het meest actief zijn op dit social platform. Is dit jouw doelgroep? Dan is adverteren een must! TikTok maakt nog steeds een enorme groei door en heeft ook steeds meer ‘oudere’ gebruikers. Weet je niet of adverteren via TikTok iets is voor jouw bedrijf? Onze specialisten zoeken het graag samen met je uit.

Yes! Wij zijn niet voor niets specialist op het gebied van contentmarketing. We kunnen niet wachten om uit te zoeken met welke content we kunnen scoren bij jouw doelgroep. Korte filmpjes maken, editen, voorzien van een goede caption en ze posten op jouw account… Wanneer mogen we beginnen?

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
thijs
Thijs de Rooij
Online advertising specialist