Spring naar content

ONLINE STRATEGIE

Onze harten gaan sneller kloppen van een goede online marketing uitdaging: hoe groter het project, hoe beter. Wil jij eens echt gaan scoren met een totale online marketing aanpak? Laat ons dan jouw partner zijn! Met onze brede expertise in online marketing zetten wij een dijk van een strategie neer voor jouw bedrijf. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou! Ben jij klaar voor de volgende stap? 

ONLINE STRATEGIE = HET METEEN GOED DOEN

Wie zijn online marketing wil gaan aanpakken, kan het maar beter meteen goed doen! Dit is hoe wij samen een totale online strategie opzetten.

SAMEN KRITISCH DENKEN EN STREVEN NAAR MOOIE RESULTATEN

Wij gaan onwijs graag samen met jou aan de slag met de online marketing van jouw bedrijf. We stoppen al onze specialismen in één pan, even roeren en… je strategie over de hele breedte van het online marketing speelveld is klaar! Zo simpel is het natuurlijk niet echt, maar bij TO BE FOUND maken we zaken ook zeker niet moeilijker dan nodig. Daarom starten we onze samenwerking door kritisch te kijken naar jouw huidige aanpak en ons af te vragen: waarom doe je wat je nu doet? Daarna kunnen we de vinger op de zere plek leggen en weten we wat jouw pijnpunten zijn. Met deze kennis starten we de ontwikkeling van jouw online strategie. Dat doen we in vier stappen:

  1. We houden een strategische sessie waarin we jouw pijnpunten blootleggen.
  2. We bepalen op welke kanalen jij gaat schitteren met je bedrijf.
  3. We stellen een dreamteam samen voor dit project.
  4. We bepalen ambitieuze maar realistische doelstellingen.

Al deze stappen doorlopen we samen met jou, want van samenwerken worden we blij. Wij willen dat jij ons niet ziet als ‘een bureau waar je mee samenwerkt’, maar als jouw online marketing collega’s!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?