Met wie ga ik samenwerken?

Leuk, tijd om aan de slag te gaan! We zijn samen tot een match gekomen door de stappen uit het begin van de samenwerking te doorlopen en zullen nu een team samenstellen dat gaat werken aan jouw online succes.
Werkoverleg lounge

Aan de hand van de input van de strategische sessie kijken wij wie er het beste bij jouw bedrijf past en bundelen we onze expertise om tot een geschikt team te komen. Wij vinden het namelijk super belangrijk dat jij een team krijgt dat jouw bedrijf het beste kan helpen en zorgt voor de perfecte marketingmix voor jouw bedrijf. Daarnaast krijg je één vast aanspreekpunt.

JOUW TEAM = DE PERFECTE MARKETINGMIX VOOR JOUW BEDRIJF

Hoe wordt bepaald wie er bij mijn bedrijf past?

Ons team bestaat uit allerlei verschillende persoonlijkheden met ieder zijn eigen kwaliteiten. Heb jij een voorkeur om met iemand samen te werken die uitblinkt in zijn of haar analytisch vermogen of met iemand die juist heel creatief is? Geef het dan zeker aan want van iedereen hebben wij zijn of haar denkvoorkeur inzichtelijk gemaakt. Wel zo handig 😉

Natuurlijk kijken we ook wie er het meest enthousiast wordt van een nieuw project. Hoe meer affiniteit iemand heeft met jouw product, dienst of branche, hoe leuker om voor te werken.

Ben je benieuwd wie onze specialisten zijn? Bekijk dan onze teampagina.

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Uit hoeveel mensen bestaat het team waarmee ik ga werken?

De samenstelling van jouw team hangt af van de gekozen strategie. Wanneer we bijvoorbeeld besluiten om zowel SEO (Search Engine Optimization) als SEA (Search Engine Advertising) in te zetten, dan is de kans groot dat jouw team bestaat uit een SEO-specialist, SEA-specialist en een strateeg. Zij zullen samenwerken om jouw online resultaten te maximaliseren. De strateeg zal jouw vaste aanspreekpunt zijn en behoudt het overzicht, maar direct schakelen met de specialisten kan ook altijd. Op deze manier zorgen we ervoor dat we optimaal kunnen samenwerken.

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN!

Plan een kennismaking in

Wouter Troost
Online Strateeg