"10k naar 125k organische website klikken in 2023"

Wensenlijstjes
Home > Cases > Wensenlijstjes

Vind je het ook altijd lastig om te verzinnen wat je leuk zou vinden om als cadeau te krijgen als iemand erom vraagt?  Met het online verlanglijstje van Wensenlijstjes.nl heb je dit probleem niet meer. Het is natuurlijk ideaal om een online verlanglijstje te hebben waar je het hele jaar door ideeën op kan zetten. Deze kan je vervolgens eenvoudig delen met familie en vrienden via Whatsapp zodat zij cadeautjes kunnen gaan afstrepen, en zo krijg je nooit meer dubbele cadeaus.

Cadeau inspiratie voor alle gelegenheden

Vanaf de zomer van 2022 zijn we samen aan de slag gegaan en hadden we direct een duidelijk doel: zoveel mogelijk mensen gratis en gemakkelijk een online verlanglijstje laten maken. Dit doen we succesvol met een combinatie van SEO en SEA. Om waardevolle content te bieden zijn we op zoek gegaan naar zoveel mogelijk invalshoeken over cadeau inspiratie. Van cadeau inspiratie voor verjaardagen, een babyshower of een housewarming tot cadeaus voor verschillende budgetten. Eén ding was gelijk duidelijk: de kansen zijn enorm! Ondertussen hebben we al zo’n 70 nieuwe interessante inspiratiepagina’s geschreven en toegevoegd aan de website.

Enorme groei in organische vindbaarheid

Met het bieden van een breed scala aan cadeau inspiratie biedt Wensenlijstjes.nl echt een toegevoegde waarde, en dat ziet Google ook! Met meer dan 300 Featured Snippets op relevante zoektermen is Wensenlijstjes.nl een echte autoriteit op het gebied van cadeau inspiratie en het maken van online verlanglijstjes. Ben je nog niet bekend met featured Snippets? Dat zijn uitgelichte resultaten in de SERP waarin een stukje van de website wordt uitgelicht. In 2023 heeft alleen SEO al gezorgd voor 125k klikken naar de website van Wensenlijstjes, en daarnaast hebben er ook nog diverse campagnes gelopen op Google Ads en META.

Featured Snippet Wensenlijstjes

Featured Snippet Wensenlijstjes

Online marketing = uit je jas groeien

Pieken met de feestdagen

Sinterklaas en kerst zijn de absolute piekmomenten in het jaar voor Wensenlijstjes.nl. Logisch, want dit is het moment dat de vraag naar het maken van een online verlanglijstje en cadeau inspiratie het grootst is. Voor Wensenlijstjes.nl is dit dus ook het moment om te knallen. Niet voor niets zijn daarom de Sinterklaas-inspiratiepagina en de Kerst-inspiratiepagina het hele jaar door een groot onderdeel van onze SEO focus. En met resultaat, want tijdens de feestdagen heeft dit in 2023 tot wel 2,6k organische klikken op één dag naar de website geleid.

De absolute nummer #1 worden

Wensenlijstjes.nl is dus al de autoriteit in het bieden van cadeau inspiratie voor specifieke gelegenheden, maar we zijn nog lang niet uitgespeeld! Ons gezamenlijke doel is en blijft om de algemene term ‘Verlanglijstje’ en gerelateerde termen naar topposities te brengen en vast te houden. Dit is namelijk waar de meeste klikken naar de website worden verdeeld. Kortom, een fijne samenwerking met mooie resultaten en nog genoeg groeikansen.

Ondertussen sparren we ook mee met team Wensenlijstjes over wat we nog kunnen verbeteren aan de website en welke kanalen we nog kunnen proberen. Hier komt dan ook weer een to do list uit waar ze de komende jaren nog van kunnen genieten.

Tim Leijs
Eerlijk,
open
& transparant
samenwerken

RECENTE CASES

Duik in een van onze andere cases om meer succesverhalen te lezen.

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Tim Leijs
Online Strateeg