Werken jullie veel met AI?

Om de komst van AI kunnen we niet heen. Ja, ook wij werken met AI-tools en we vinden het belangrijk om hier transparant over te zijn. We gebruiken het niet om achterover te kunnen leunen terwijl AI ons werk doet, maar om onze diensten en processen verder te verbeteren.

Bij TO BE FOUND zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om AI te integreren. Want zou je ons als geschikte online marketingpartner zien als we niet mee zouden gaan met de online ontwikkelingen? We verdiepen ons dus graag in de materie. Daarnaast delen we de opgedane kennis over AI ook graag met jullie!

AI NEGEREN = NIET MEEGAAN MET DE ONLINE ONTWIKKELINGEN

AI als hulpmiddel, niet als vervanger

Met de komst van AI zijn een hoop werkzaamheden makkelijker geworden voor ons als specialisten. Neem bijvoorbeeld het schrijven van teksten met behulp van ChatGPT, dit kan nu een stuk effici├źnter. Betekent dit dan dat wij voor een fluitje van een cent teksten kunnen schrijven? Nee, dat dan weer niet want het schrijven van een goede PROMPT (een instructie die je aan het AI-model geeft om op te reageren) is niet genoeg. Maar het helpt wel! Vervolgens kunnen wij de output gebruiken ter inspiratie en zo komen we sneller tot verschillende idee├źn. Belangrijk is dat de menselijke touch essentieel blijft. AI kan veel, maar het kan niet alles. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om repetitieve taken sneller uit te voeren en meer tijd te besteden aan dingen die voor jou echt impact maken.

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Kwaliteit blijft voorop staan

Ondanks dat AI ons werk makkelijker maakt, blijft kwaliteit onze topprioriteit. De technologie biedt ons nieuwe mogelijkheden, maar wij zorgen ervoor dat elk stuk content, elke strategie en elke campagne voldoet aan onze hoge standaarden. Door AI op de juiste manier in te zetten, kunnen wij nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en de kwaliteit van onze diensten verder verhogen.

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN!

Plan een kennismaking in

Wouter Troost
Online Strateeg