TO BE FOUND schiet omhoog in de FONK150

5 december 2022
2 mins
Home > Blog > TO BE FOUND schiet omhoog in de FONK150

Wij stijgen boven onszelf uit! Vorig jaar stormden we voor het eerst de FONK100 (nu FONK150) binnen en dit jaar schieten we omhoog in de ranglijst én in onze beoordeling. Een goede reden om de champagne alvast te poppen.

TO BE FOUND = nummer één business accelerators

Gemiddelde beoordeling van 9,3

FONK is een vooraanstaand platform op het gebied van marketing en media. Ieder jaar doen zij onderzoek naar de klanttevredenheid bij de agencies van Nederland. De 150 agencies die het beste uit de bus komen worden vervolgens opgenomen in de FONK150. Onze eigen klanten hebben ons dus beoordeeld tijdens dit onderzoek, en dat doen zij met een 9,3 gemiddeld! Wauw. Zo’n hoog cijfer krijgen van je eigen klanten, dat is het mooiste compliment dat je ons kunt geven. Met dit cijfer veroveren wij niet alleen een plekje in de FONK150, maar staan we zelfs in de speciale lijst met bureaus met een gemiddelde beoordeling van 9+ (en zelfs in de top 10). Jaja, nu hebben we het écht over de crème de la crème van de Nederlandse agencies.

Beste business accelerators in onze categorie!

Dit jaar zijn wij onderdeel van de categorie Digital Middelgroot (10 tot 24 medewerkers). Dat is een grotere categorie dan vorig jaar, want toen vielen wij nog onder de kleine digitale bureaus. Binnen deze categorie komen we uit op een 4e plaats als het gaat om de gemiddelde cijfers. Maar wat wij stiekem het aller vetst vinden, is dat wij de nummer één business accelerators in onze categorie zijn. Dat betekent dat wij volgens dit onderzoek bedrijven het beste kunnen laten groeien. Voor deze discipline zijn wij beoordeeld met een 9,55! FONK licht dit jaar drie disciplines in het bijzonder uit in hun onderzoek. Dit zijn onze resultaten per discipline:

  • Creativiteit: 9,0
  • Effectiviteit: 9,45
  • Business acceleration: 9,55

Jouw business laten excelleren door deze business accelerators?

Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie resultaten. Gaaf dat we zo beoordeeld worden voor iets dat we zo leuk vinden om te doen. Ben jij benieuwd hoe jij jouw business naar een hoger niveau kan tillen? Dan denken wij als online marketing specialisten maar wat graag met jou mee. Neem contact met ons op en dan duiken we samen in de kansen die er zijn voor jouw bedrijf.

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Wilfred Stomp
Eigenaar

Lees ook onze andere blogs!

This = happening

Weten waar we nu mee bezig zijn? Volg onze social media kanalen.