TO BE FOUND SCHOPT HET TOT DE 100 BESTE DIGITALE BUREAUS VAN NEDERLAND!

17 februari 2022
5 mins
Home > Blog > TO BE FOUND SCHOPT HET TOT DE 100 BESTE DIGITALE BUREAUS VAN NEDERLAND!

Wij hebben een prachtige mijlpaal bereikt met ons bureau: een positie in de FONK100. In deze Lijst der Lijsten staan de 100 digitale bureaus die het beste scoren op klanttevredenheid. Een mooier compliment kun je ons niet geven!

 

NUMMER 2 VAN DE KLEINE DIGITALE BUREAUS!

FONK Magazine voert jaarlijks een groot klanttevredenheidsonderzoek uit waarbij digitale bureaus worden beoordeeld door hun opdrachtgevers. De bureaus die als beste uit de test komen, die worden opgenomen in de FONK100. Daar zitten wij dus bij! We hebben trouwens niet zomaar een positie bemachtigd in de prestigieuze lijst, we zijn maar liefst dé nummer 2 in de categorie Digitaal Bureau Klein! Deze plek hebben we veroverd dankzij reviews van onze fantastische klanten, maar ook door beoordeeld te worden door de jury van FONK op onze wil tot vernieuwing, onze klantenlijst, ons ondernemerschap en onze aanwezigheid in de media.

EEN 8,6 ALS GEMIDDELDE BEOORDELING

Wie tekent er niet voor een prachtige 8,6 als eindcijfer? Onze klanten beoordeelden ons op allerlei verschillende competenties en skills, en het gemiddelde van al deze cijfers vormt dus ons eindcijfer. Hieronder zie je alle cijfers die wij per categorie hebben gekregen. Wat een lijst! Wij bedanken al onze klanten die hebben bijgedragen aan het onderzoek. Een betere motivatie om keihard door te knallen met de online marketing van deze mooie bedrijven is er niet.

Benieuwd naar de hele lijst? Spot ons en de andere toppers in de november editie van FONK Magazine (pagina 40!).

OOK SAMENWERKEN MET EEN VAN DE BESTE BUREAUS VAN NEDERLAND?

Ben jij benieuwd wat samenwerken met ons online marketing bureau zo bijzonder maakt? Wij ontdekken graag samen met jou hoe we jouw bedrijf digitaal op de kaart kunnen zetten.

Jouw resultaat = onze kracht

Wilfred Stomp
Eigenaar