Het begin van de samenwerking

Een goed begin is het halve werk. We willen daar ook graag tijd en energie in steken. We kunnen namelijk pas écht bouwen, als er een goede basis staat.
Facebook Ads

Stap 1: kennismaking

Onze samenwerking begint altijd met een persoonlijke kennismaking. Of dit nu telefonisch is of via een videomeeting, het gaat erom dat we een wederzijdse klik vinden. In het gesprek van ongeveer 30 minuten verkennen we of onze expertise aansluit bij de uitdagingen die je online ervaart.

Werkoverleg lounge

Stap 2: kansenscan

Na de kennismaking gaan wij voor je aan de slag. SEO ligt vaak aan de basis van een goede online strategie. Om die reden maken wij een beknopte SEO-analyse van de website. In deze analyse kijken we naar de drie hoofdpijlers van SEO: content, techniek en autoriteit. Nieuwsgierig hoe zo’n kansenscan eruit ziet, je kan ons fictieve kansenscan hier inzien.

Deze kansenscan kunnen we vaak binnen twee weken bij je opleveren en is helemaal gratis.

Team online marketeers loopshot

Stap 3: presentatie van de kansenscan

Aan de hand van deze analyse (kansenscan) identificeren wij ‘quick-wins’, actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Deze delen we graag met je tijdens een vervolgmeeting, waarbij de SEO-specialist die jouw kansenscan heeft voorbereid aanwezig is. Reken op één uur voor deze productieve sessie, en ja, deze is ook kosteloos.

Stap 4: start van de samenwerking?

Wil je aan de slag met online marketing? Liggen er genoeg kansen op online gebied en zijn we een match? Dan gaan we vol enthousiasme voor jou aan de slag. Maar niet zonder jouw bedrijf écht goed te leren kennen. Een strategische sessie helpt ons om jouw ambities, verdienmodel, producten/diensten en teamleden te begrijpen.

Stap 5: de strategische sessie

In een ander blog lees je precies hoe de strategische sessie eruitziet. Een strategische sessie staat altijd aan het begin van de samenwerking. We nemen het  Business model canvas als leidraad van het gesprek.

In de strategische sessie gaan we vooral in op jullie klantsegmenten, waardepropositie, kanalen en kernactiviteiten. Echter kan dit verschillen per bedrijf.

Deze strategische sessie wordt begeleid door een online marketing strateeg en SEO/SEA-specialist en vindt plaats in onze mooie vergaderruimte.

Duur = 2 uur
Waar = Bij ons op kantoor
Kosten = eenmalig €1.320,-

Stap 6: het gameplan

Door bovenstaande vier stappen te doorlopen hebben we een goed beeld van jouw organisatie en de personen die daarbij betrokken zijn. Tijd om aan de slag te gaan! Aan de hand van de input van de strategische sessie wordt er een team samengesteld (lees hier meer over hoe wij teams samenstellen) die gaat werken aan jouw online succes.

In het gameplan presenteren wij hoe we succes gaan boeken. Onze expertise wordt gebundeld en verschillende specialisten kijken mee naar de perfecte marketingmix voor jouw bedrijf. Dit is een plan waar we compleet achter staan. We beloven geen gouden bergen, maar geven objectief, inhoudelijk advies waar je écht stappen mee kan zetten.

Goed om te weten: dit plan is niet in beton gegoten. We zijn flexibel en denken graag met jullie mee. Daarnaast maken we ook gebruik van jullie branchekennis. Is er dus iets wat we bij moeten schaven? Graag!

Doordat we nu alles in kaart hebben, kunnen we een concrete inschatting maken van de maandelijkse investering. De maandelijkse investering bedraagt het benodigde aantal uur x ons uurtarief van €110,-.

Mocht het zo zijn dat we later ook uitkomen met minder uur, of juist meer uren nodig hebben? Dan stellen we dit gewoon bij. Uiteraard zonder addertjes onder het gras.

Waar? = Bij jullie, of bij ons op kantoor
Duur = 2 uur
Kosten = gratis

team lopend in overleg

Stap 7: de start van de samenwerking

ls alles klopt en beide partijen achter het plan staan kunnen we van start. Er wordt een team samengesteld die jouw bedrijf het beste kan helpen. Daarnaast krijg je één vast aanspreekpunt. We praten graag maandelijks bij, dus de eerste meeting wordt direct ingepland. Zo ben je altijd op de hoogte van onze werkzaamheden en hoe jouw bedrijf online groeit.

overleg vergadering

Tijdspad:

Van kennismaking tot gameplan hebben we doorgaans twee maanden nodig. Kwaliteit kost tijd, maar mocht er urgentie zijn, dan zoeken we samen naar een snellere oplossing.

Ben je benieuwd wie onze specialisten zijn die uiteindelijk aan de knoppen gaan draaien? Bekijk dan onze teampagina.

En nu verder

Benieuwd hoe de rest van de samenwerking eruitziet? Bekijk dan het blog: hoe ziet een samenwerking met TO BE FOUND eruit?

Heb je vragen over de start van de samenwerking? Bel ons dan gerust, waarschijnlijk krijg je Thijs of Mees aan de lijn.

bel: 078 844 5271
Achter bureau overleg