Spring naar content

SEA

Wil jij jouw website in no time zien stijgen tot de eerste zoekresultaten in Google? En wil je daarbij verzekerd zijn van direct resultaat? Al zijn het nog zulke jonge honden: de SEA specialisten van TO BE FOUND weten dankzij hun jarenlange ervaring precies hoe ze dit voor je kunnen bereiken. Vraag het maar aan één van de tientallen tevreden ondernemers die ons al inschakelden. Ben jij de volgende die we blij mogen maken met verkoopcijfers die naar de maan gaan?

GOOGLE ADS UITBESTEDEN = VERZEKERD ZIJN VAN RESULTAAT

SEA is snel en veel scoren, áls je weet hoe je het moet inzetten. Wij zijn niet bang om Google Ads campagnes breed uit te zetten. Sterker nog: met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine adverteren, mogen de specialisten van ons SEA bureau met recht Premium Google Partner worden genoemd. Daar zijn we trots op! Twijfel jij nog aan het uitbesteden van jouw Google Ads? We weten zeker dat we je kunnen helpen bij het optimaal inzetten van jouw online marketing budget. Hiermee gaan we je helpen:

  • Jouw website direct bovenaan in Google
  • Optimaal rendement behalen uit jouw marketing budget
  • Een Google Ads specialist als jouw directe collega!
  • Verschillende SEA campagnes in lijn met de activiteiten van jouw bedrijf

WAAROM SAMENWERKEN MET DE SEA SPECIALIST VAN TO BE FOUND?

Een persoonlijke benadering en transparantie zijn kenmerken waardoor klanten graag met ons SEA bureau willen samenwerken. Je bent voor ons geen nummertje, maar een belangrijk onderdeel van het proces. De weg naar de top bewandelen we niet alleen, maar samen met jou! Als jij jouw Google Ads aan ons wilt uitbesteden, krijg je hier niet alleen keiharde resultaten voor terug. We geven je 24/7 toegang tot jouw eigen dashboard én sturen je een maandelijks overzicht van behaalde resultaten uit jouw Google Ads campagnes. Je gaat samenwerken met een SEA specialist die alles weet van jouw bedrijf en daarom net voelt als een directe collega. Samen met jouw persoonlijke sparringpartner zoek je naar mogelijkheden om jouw advertenties nóg beter te laten presteren.

DIRECT IN CONTACT KOMEN MET JOUW EIGEN GOOGLE ADS SPECIALIST?

Jan van Habrobouw
“Voor ons was het een grote uitdaging om met TO BE FOUND in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. TO BE FOUND heeft ons naar een hoger niveau gebracht.”

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

SEA staat voor search engine advertising, oftewel: adverteren in zoekmachines. Omdat de belangrijkste zoekmachine Google heet, focussen wij ons op Google Ads. Dit zijn de advertenties die ervoor zorgen dat jouw website bovenaan de zoekresultaten van Google te vinden is. Je hebt een advertentieaccount bij Google Ads nodig om campagnes te kunnen opzetten, maar je kunt jouw Google Ads natuurlijk ook uitbesteden aan een SEA bureau.

Een ervaren SEA specialist kan je helpen om maximaal resultaat te halen uit jouw Google Ads campagnes. Het uitbesteden van je SEA is top als je van zekerheid houdt: hierdoor behaal je gegarandeerd keiharde resultaten!