Spring naar content

TO BE FOUND STORMT EMERCE TOP 100 BINNEN IN 2022

Niet om op te scheppen hoor, maar… wij hebben een nieuwe award te pakken! Hét platform voor online business, media & marketing Emerce noemt ons bureau als één van de 100 beste e-business bedrijven van Nederland. Binnen de categorie digital marketingbureaus klein veroveren we zelfs een plek in de top 10. Wij zijn trots.

Wat is de Emerce100?

Als je interesse hebt in (online) marketing, dan ken je ongetwijfeld het platform Emerce. Dit toonaangevende platform publiceert al het laatste nieuws rondom online business, media en marketing. Eén keer per jaar doet Emerce samen met onderzoeksbureau Motivaction een grootschalig imago-onderzoek onder de e-business bedrijven in Nederland. Op basis van de beoordelingen van andere professionals uit de branche (waaronder onze partners) wordt de Emerce100 samengesteld: een lijst met de beste 100 e-business bedrijven van Nederland, volgens het onderzoek van Emerce en Motivaction. De lijst werd in april van 2022 voor de 17e keer gepubliceerd, en voor het eerst staan wij er met ons bureau in.

TO BE FOUND = Top 10

Dat we überhaupt in de lijst staan is al vet, maar het wordt nog vetter. Binnen onze categorie – digital marketingbureaus klein – staan wij op een gedeelde 9e plek. Een top 10 notering dus! De beslissers van dit onderzoek beoordelen ons gemiddeld met maar liefst 5 sterren.

3 op een rij

Deze Emerce award is de derde award die wij binnenslepen van de drie awards waarvoor wij ons hebben aangemeld dit jaar. In het najaar van 2021 wonnen wij al de FD Gazelle award en de FONK award. Awards winnen is awesome. Niet per se vanwege de award zelf, maar vanwege de bevestiging die het ons geeft als bureau. Het toont aan dat onze klanten en collega professionals ons werk waarderen. Doen we toch iets goed, blijkbaar!

Ben jij benieuwd hoe wij deze waardering hebben gekregen van onze klanten en mede professionals? Ontdek dan hoe wij te werk gaan met een online marketing strategie voor onze klanten, of ontdek meer over ons team. Volg ons ook zeker op Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws rondom online marketing én ons bureau.

Ook een winnaar zijn in jouw branche?