"Van reclame op de weg naar traffic op je website."

ddreklame
Home > Cases > ddreklame
ddreklame-case-autoreclame

ddreklame is een trots, traditioneel signbedrijf dat zich richt op opvallende reclame en sign-oplossingen. Van sprekende gevelreclame tot stijlvolle autoreclame en alles daartussenin, zij zorgen ervoor dat jouw boodschap gezien wordt. Maar HOE maak je als traditioneel familiebedrijf de transitie naar online? Wij mogen het team van ddreklame daar bij helpen en iedere maand maken we samen weer stappen.

ddreklame-case-vanoers

Een gerichte SEO-aanpak niet alleen voor meer bezoekers, maar ook precies de juiste leads.

RESULTAAT

De afgelopen 3 jaar hebben we samen met het team van ddreklame hard gewerkt aan de online vind- en zichtbaarheid van het bedrijf. En dat werpt inmiddels zijn vruchten af!

In de eerste helft van 2024 zagen we een stijging van 266% in het aantal offerteaanvragen via de website, vergeleken met dezelfde periode in 2023. Mei ’24 was zelfs goed voor een recordaantal van 24 kwalitatieve SEO aanvragen! De traffic naar de website verdubbeld en, nog belangrijker, het verkeer wordt steeds gerichter. Dit zorgt voor bezoekers die écht op zoek zijn naar de expertise van ddreklame, wat resulteert in meer waardevolle leads.

 

ddreklame-case-autoreclame

ONZE AANPAK, OP WEG NAAR EEN RECORDAANTAL OFFERTEAANVRAGEN

Nieuwe website & SEO audit

We begonnen met het bouwen van een nieuwe website, waarbij de hele structuur werd ingericht op basis van de behoeften en zoekvragen van de doelgroep. Samen met ddreklame werkten we aan relevante content die precies aansluit bij de vraag van de markt. Daarbij zorgden we ervoor dat de SEO-strategie volledig in lijn was met de opdrachten waar ddreklame zich op wil richten. Zo creëerden we niet alleen een solide basis voor SEO, maar ook draagvlak binnen de organisatie voor online marketing als geheel.

 

SEO strategie

Daarbij zorgden we ervoor dat de SEO-strategie volledig in lijn was met de opdrachten waar ddreklame zich op wil richten. Zo creëerden we niet alleen een solide basis voor SEO, maar ook draagvlak binnen de organisatie voor online marketing als geheel.

Content creatie

In samenwerking met het team van ddreklame werken we voortdurend aan het inspringen op populaire zoekvragen, het creëren van prachtige cases en het finetunen van het verhaal op de website.

Content waar we met zijn allen trots op zijn en die de juiste mensen aanspreekt.

Conversie optimalisatie

Het traffic omzetten in conversie is makkelijker gezegd dan gedaan. Onderweg leerden we op verschillende niveaus waar de conversie verbeterd kon worden. Zo hebben we het offerteformulier overzichtelijker gemaakt, zijn de conversiepunten persoonlijker en bieden we ook downloadables als bezoekers nog niet klaar zijn voor een conversie.

Een transitie van offline naar online begeleiden = super gaaf

Learnings

Vanaf nul beginnen met SEO vraagt om geduld, maar het kan zich op de lange termijn enorm uitbetalen. Voor ddreklame blijkt de investering meer dan de moeite waard te zijn: ze zien nu niet alleen meer verkeer, maar vooral kwalitatieve aanvragen die perfect passen bij hun ideale projecten.

Ook leren we dat zelfs de meest detaillistische aanpassingen de conversie kunnen verhogen. Het verbeteren van de ervaring op offerteformulieren en het verhogen van de aanwezigheid van relevante conversiepunten.

Hun investering in online marketing heeft zich inmiddels (nu al) dubbel en dwars terugverdiend.

 

ddreklame-case-gevelreclame

Meer cases lezen?

Jouw resultaat = onze kracht

Ook samen mooie resultaten boeken? Neem vrijblijvend contact op.
Bas de Roy
SEO specialist