Spring naar content

SEO training

Word zelf een SEO professional met onze SEO training voor het MKB

Wij helpen jou om de kneepjes van het vak te leren wat betreft SEO. Het is een één daagse workshop waarin alle geheimen van SEO aan de oppervlakte worden gebracht. Deze wordt uiteraard toegepast op de eigen situatie van het bedrijf en bestaande cases. Dit zorgt voor praktische voorbeelden, inspiratie en kun je direct aan de slag met de eigen website. Tijdens de training krijg je optimale begeleiding, ontvang je een SEO reader en het certificaat ”SEO getraind door TO BE FOUND”.

Onze SEO training bestaat uit 5 verschillende onderdelen:

1. SEO introductie

De workshop begint met een korte introductie over zoekmachine optimalisatie. Wat is zoekmachine optimalisatie? Welke factoren beïnvloeden de positie in de zoekmachine? De introductie geeft je een goed beeld van de mogelijkheden van SEO zijn voor jouw website

2. Zoekwoordanalyse

Elk SEO traject begint met een grondig zoekwoorden onderzoek. Je gaat onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website. Wie gebruikt dit kanaal? Op welke zoekwoorden zoeken je klanten voordat ze op jouw site terecht komen? En welke van deze woorden wordt het meest gebruikt? Aan het einde heb je een goed overzicht van de beste zoekwoorden voor jouw website.

3. On-page SEO

On page optimalisatie is het optimaal inrichten van je website voor de zoekmachine. Tijdens dit onderdeel gaan we deze optimalisatiepunten bespreken en verwerken. We zullen je zoekwoorden plaatsen op essentiële onderdelen binnen je site.

4. Off-page SEO

Bij off-page optimalisatie gaan we alle factoren behandelen buiten je website om die de ranking beïnvloeden. Dit zijn drie grote onderdelen: linkbuilding, social media en contentmarketing.

5. SEO tips en tools

De workshop eindigt met een aantal tips en tools. Deze gaan het jou makkelijker maken om zelf je positie in de zoekmachine te verbeteren. Denk hierbij aan tips over het plaatsen van de juiste zoekwoorden in de content bijvoorbeeld. Of hoe je zelf je positie kunt controleren op groei.

bas-seo-trainer

De trainer

De workshop wordt gegeven door Bas de Roy; een ervaren online marketing specialist bij TO BE FOUND. Daar heeft hij reeds vele SEO trajecten succesvol heeft opgezet en onderhouden voor zowel kleine als grote bedrijven. Deze workshop is dan ook naar eigen inzicht opgezet. Hij gaat jou tijdens de workshop gericht adviseren over hoe je zelf je website kunt positioneren binnen Google.