SEO training

Home > Trainingen > SEO training

Wordt getraind door ervaren SEO specialisten en rock binnen no-time je eigen organic campagnes! Wij helpen jou om de kneepjes van het SEO vak te leren.

 

Onze SEO training bestaat uit 5 verschillende onderdelen:

1. SEO INTRODUCTIE

De workshop begint met een korte introductie over zoekmachine optimalisatie. Wat is zoekmachine optimalisatie? Welke factoren beïnvloeden de positie in de zoekmachine? De introductie geeft je een goed beeld van de mogelijkheden van SEO zijn voor jouw website

2. ZOEKWOORDANALYSE

Elk SEO traject begint met een grondig zoekwoorden onderzoek. Je gaat onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website. Wie gebruikt dit kanaal? Op welke zoekwoorden zoeken je klanten voordat ze op jouw site terecht komen? En welke van deze woorden wordt het meest gebruikt? Aan het einde heb je een goed overzicht van de beste zoekwoorden voor jouw website.

3. ON-PAGE SEO

On page optimalisatie is het optimaal inrichten van je website voor de zoekmachine. Tijdens dit onderdeel gaan we deze optimalisatiepunten bespreken en verwerken. We zullen je zoekwoorden plaatsen op essentiële onderdelen binnen je site.

4. OFF-PAGE SEO

Bij off-page optimalisatie gaan we alle factoren behandelen buiten je website om die de ranking beïnvloeden. Dit zijn drie grote onderdelen: linkbuilding, social media en contentmarketing.

5. SEO TIPS EN TOOLS

De workshop eindigt met een aantal tips en tools. Deze gaan het jou makkelijker maken om zelf je positie in de zoekmachine te verbeteren. Denk hierbij aan tips over het plaatsen van de juiste zoekwoorden in de content bijvoorbeeld. Of hoe je zelf je positie kunt controleren op groei.

“Onlangs een SEO Training gevolgd bij TO BE FOUND, gegeven door Bas de Roy. Een super training waarin alles duidelijk en overzichtelijk was.

Door middel van een professionele & duidelijke PowerPoint, werd al snel duidelijk wat er moest gebeuren om de SEO van Edelsocial te verbeteren. De SEO training was goed voorbereid, waardoor we snel aan de slag konden met verschillende opdrachten voor onze website.

Ik raad deze training aan voor iedereen die meer wil weten over SEO. Bas, nogmaals bedankt!”

– Nick

9,6/10
102 beoordelingen
8,9/10
67 beoordelingen
4,6/5
11 beoordelingen
4,7/5
8 beoordelingen

Maak kennis met onze SEO specialisten

Vakidioten, enthousiastelingen, nerds.. zij duiken samen met jou in de wereld van zoektermen, content optimalisatie, techniek en brand building!
Bas de Roy
Danique Theunis
Portretfoto Danique
Mees Ooms
Portretfoto Mees
Willemijn Broeders

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER SEO?

Ben jij klaar om meer te weten te komen over SEO? Neem vooral even contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel even voor de mogelijkheden.

Jouw resultaat = onze kracht

Samen verdiepen in de wondere wereld van SEO? Neem vrijblijvend contact op
Bas de Roy
SEO specialist