Facebook Ads training

Home > Trainingen > Facebook Ads training
Facebook Ads

Heb je al een zakelijke Facebookpagina waar je wekelijks gerichte content plaatst? Maar is het lastig om al je fans te bereiken, laat staan hen te laten converteren? Het inzetten van betaalde berichten (advertenties) verhoogt de zichtbaarheid van je pagina en berichten. Dit resulteert direct in meer fans, een groter bereik en meer conversies.

In deze praktische training leer je hoe je zelf advertenties maakt, onderhoudt en analyseert. Naast de theorie zet je samen met onze trainer een advertentieaccount inclusief advertenties op. Na één dag kun je dus zelf aan de slag met je eigen advertentiecampagne.

Onze Facebook advertising training bestaat uit 3 onderdelen:

1. Wat zijn de mogelijkheden van adverteren op Facebook?

Facebook biedt vele mogelijkheden voor adverteren. Naast diverse advertentiesoorten zijn er vele doelgroep- en targetingopties. Voor we advertenties gaan maken, bespreken we de mogelijke opties van Facebook adverteren. Hierdoor krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden.

2. Hoe werkt het Advertentiebeheer van Facebook?

Advertentiebeheer is het Facebook advertentiesysteem. Tijdens dit tweede onderdeel legt onze trainer je stap voor stap uit hoe het advertentiesysteem werkt. Zo leer je hoe je zelf een professionele advertentiecampagne opzet.

3. Hoe zet je een account en een succesvolle campagne op?

Na de theorie ga je samen met onze trainer aan de slag om je eigen advertentieaccount, advertentiecampagne en bijbehorende advertenties op te zetten. Aan het eind van de training beschik je dus over een werkende advertentiecampagne welke je kunt inzetten en beheren.

Jouw resultaat = onze kracht

Deze training wordt gegeven door Thijs, een ervaren online marketing specialist bij TO BE FOUND. Thijs heeft bij TO BE FOUND al vele Facebook advertentietrajecten succesvol opgezet en beheerd. Samen gaan jullie aan de slag om een goede Facebookcampagne aan te maken die je ook na de training kunt blijven gebruiken.
thijs
Thijs de Rooij
Online advertising specialist