Spring naar content

Contentmarketing training

De doelgroep aan je binden met de juiste content

Heb je al een website of webshop, maar ben je op zoek naar een nieuwe manier om in contact te komen met (potentiële) klanten? Wil je de klantloyaliteit vergroten en een nieuwe doelgroep aan je binden? Dan is content marketing the way to go.

De volgende onderdelen komen tijdens deze training aan bod:Content marketing gaat niet over het schrijven van goede product- of dienstpagina’s, maar juist over het schrijven van informatieve of inspirerende blogs, of het maken van infographics of video’s. Niet jouw producten en diensten, maar je doelgroep staat centraal binnen content marketing.

De volgende onderdelen komen tijdens deze training aan bod:

  • Relatie tussen SEO en content marketing
  • Content strategie: wie is je doelgroep, wie ben jij en wat zijn je doelen?
  • Content creatie: hoe schrijf je goede blogartikelen?
  • Content kwaliteit: hoe optimaliseer je teksten voor het web?
  • Content verspreiden: hoe krijg je je content bij de juiste mensen?
  • Content analyseren en optimaliseren: hoe presteert je content en waar kun je verbeteren?
over ons template (beau) (met naam)

De trainer

De content marketing training wordt gegeven door Beau Nanninga, een ervaren content marketeer bij TO BE FOUND. Beau ontwikkelde al vele contentstrategieën voor klanten en schreef talloze artikelen voor uiteenlopende blogplatformen. In de training gaat ze jou alles vertellen over het inzetten van contentmarketing voor je bedrijf. Daarnaast gaan jullie samen aan de slag met een professionele contentstrategie die je na de training kunt toepassen in al je contentmarketing activiteiten.