Spring naar content

CONVERSIE-OPTIMALISATIE

Heb je veel tijd en geld geïnvesteerd in jouw nieuwe website en trek je hiermee veel bezoekers? Dat is iets om trots op te zijn! Maar zolang je bezoekers geen aanvragen of aankopen doen, leveren ze jou in feite niks op… Zichtbaar zijn en bezoekers aantrekken zijn mooie en belangrijke doelen voor je website, maar de eindbestemming van ieders online marketing reis is: conversie. Wij weten als geen ander hoe jij jouw website kan inrichten om meer conversies te behalen. Zetten wij samen jouw reis voort richting nieuwe leads en torenhoge verkoopcijfers? 

CONVERSIE = WAAR HET ÉCHT OM DRAAIT

Veel ondernemers steken grote bedragen en onwijs veel energie in het genereren van zoveel mogelijk websiteverkeer. Ze vergeten hun website te optimaliseren en deze in te zetten voor waar het écht om draait: het bereiken van hun conversiedoelen! Het is vergelijkbaar met een marktkoopman die de longen uit zijn lijf schreeuwt, veel bezoekers naar zijn kraam trekt, maar daar niemand heeft staan om ze te bedienen. Energieverspilling, noemen wij dat. Nu jij inziet dat jouw inzet niet wordt beloond met de gewenste conversie, is het hoog tijd om hier iets aan te doen.

Wij helpen jou…

  • in de zoektocht naar knelpunten d.m.v. een analyse van bezoekersgedrag;
  • bij het optimaliseren van de inrichting van jouw website;
  • door gratis software in te zetten om het best mogelijke rendement te behalen.

ONS CONVERSIE-OPTIMALISATIE BUREAU ZET JOUW WENSEN CENTRAAL

Je verbetert jouw website niet op basis van je eigen ideeën, maar op basis van het gedrag van je websitebezoekers. Dit is waar het vaak mis gaat. Geen paniek: onze conversie-optimalisatie specialisten nemen jouw werk serieus. Vanuit de basis die jij hebt opgezet, gaan we samen met jou op zoek naar perfectie. Wij deinzen niet terug van werken met conversiepercentages, A/B-tests, acquisitie, Hotjar of Google. Samen met jou doen we inzichten op en analyseren, testen en optimaliseren we jouw website. Álles voor dat ene doel: Waardevolle leadgeneratie en een hogere conversie!

JOUW INZET EINDELIJK BELOOND ZIEN MET KEIHARDE RESULTATEN?

Pim van Brandblusser XL 
“We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met TO BE FOUND. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!”

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

Conversie is een breed begrip; het gaat over het uitvoeren van een actie door een gebruiker op jouw website. Een bekend voorbeeld van een conversiedoel is het overgaan tot koop, maar hier gaat zoveel aan vooraf! Ook het inschrijven op jouw nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte zijn onwijs belangrijke conversiedoelen. Vind je het lastig om een conversiedoel te specificeren? Ons conversie-optimalisatie agency kan je helpen om het juiste conversiedoel aan een campagne of strategie te koppelen.