Spring naar content

Solo gietvloeren

Resultaten van deze case

75% meer aanvragen

Vertienvoudiging van organisatie bezoekers

11 top 10 posities in Google

Hoe hebben we dit bereikt

Iedere samenwerking die wordt aangegaan begint met een strategische sessie. Na het vaststellen van de identiteit, doelgroep, concurrenten, verbeterpunten voor huidige site en met welke doelstellingen de online marketing activiteiten worden ingezet zijn voor SOLO gietvloeren de volgende diensten ingezet:

Voor SOLO Gietvloeren zijn een aantal onderdelen van zoekmachine optimalisatie ingezet door onze SEO specialisten. Met behulp van een sterk en uitgebreid zoekwoordenonderzoek is achterhaald met welke zoekwoorden potentiële klanten op zoek zijn naar de diensten van SOLO Gietvloeren. Daarnaast hebben wij de website SEO-technisch geanalyseerd en hier de nodige aanpassingen doorgevoerd. Denk aan de sitestructuur, pagina-titels en andere SEO-technische zaken.

Linkmanagement, ook wel linkbuilding genoemd, is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Met behulp van linkbuilding is de autoriteit van SOLO Gietvloeren verhoogd. Het creëren van een sterk extern linknetwerk én intern linken zijn voorbeelden hiervan.

In combinatie met zoekmachine optimalisatie wordt content marketing ingezet om de website van SOLO Gietvloeren zo relevant mogelijk te maken voor de diensten én de bezoekers. Denk aan het SEO optimaliseren van webpagina’s en landingspagina’s. Bovendien wordt er een intern en extern blogplan opgesteld om op deze manier relevant websiteverkeer te genereren. In externe artikelen worden bovendien links verwerkt, wat weer ten goede komt voor linkmanagement. De interne artikelen worden ingezet om organisch, relevant verkeer binnen te halen. Al deze diensten zijn gericht op het actief genereren van waardevolle leads voor SOLO.

Ook jouw bezoekersaantallen over de kop zien gaan?