Spring naar content

Goede doel

Ook dit jaar hebben we met het team overlegd hoe we vorm willen geven aan de relatiegeschenken…

 

Van Kerstpakket naar Kerstimpact

Waar we normaal gesproken rond deze tijd druk bezig zijn met het samenstellen van een uniek kerstpakket willen we het dit jaar anders doen. Dit jaar verruilen we de traditionele kerstgeschenken, voor iets dat écht telt. We willen een klein beetje meer impact maken door het bedrag dat we normaal besteden aan eindejaarsgeschenken, te transformeren in een gift van in totaal € 1500,- aan een goed doel. En voor het kiezen van een goed doel hebben we jouw keuze nodig.

Het team van TO BE FOUND heeft namelijk een selectie gemaakt van verschillende goede doelen die voor hem of haar, om een bepaalde reden, belangrijk zijn.

 

Zie hier de geselecteerde goede doelen:

  • Ocean Cleanup: Voor een oceaan vrij van plastic en een wereld zonder plastic soep.
  • War Child: Omdat ieder kind een leven verdient ver van oorlog.
  • KWF: Voor een beter leven met en na kanker.
  • Watoto: Elk kind verdient een lach. Opgericht door een Dordtenaar.
  • Stichting DierenLot: Voor de zorg van alle dieren, groot en klein.

 

In het onderstaande formulier kun je het goede doel naar jouw keuze bepalen:

We hopen dat je net zo enthousiast bent over dit initiatief als wij. Samen kunnen we echt een verschil maken – iets wat veel bevredigender is dan nog een mok aan je collectie toe te voegen, nietwaar? En laten we eerlijk zijn, het milieu is er ook blij mee. Bedankt voor jullie inzet en de prettige samenwerking gedurende dit jaar. Wij kijken uit naar meer mooie momenten en successen samen!