Spring naar content

MARKETING AUTOMATION

Iets meer uren in een dag? Dat zou fijn zijn. Kon jij jezelf maar in vijven delen, zodat je op verschillende plaatsen tegelijkertijd kunt zijn. Is dit gevoel voor jou herkenbaar? Marketing automation heeft al vele levens een stuk makkelijker gemaakt! Dat het ook voor jouw bedrijf veel kan betekenen, weten wij zeker. Wil je méér conversie, minder kosten en eindelijk eens tijd overhouden voor dingen waar je nooit aan toekomt? Het zijn keiharde resultaten die onze specialisten voor jou kunnen behalen.

MARKETING AUTOMATION = MEER GELUK VOOR JOU ÉN JE KLANT

Wij staan te springen om samen met jou de perfecte customer journey te ontdekken, want nieuw succes inleiden doen we graag. Door marketing automation maken we niet alleen jouw leven, maar ook dat van jouw klanten een stuk relaxter. En als zij blij zijn, zijn wij dat ook. Loyale klanten gaan je namelijk onwijs veel opleveren. Wat dacht je van:

  • Een 250% hogere CTR in e-mails
  • Een gemiddelde stijging van 53% op jouw conversiedoelen
  • 34% meer omzet ten opzichte van bedrijven die niet met marketing automation werken
  • Marketingkosten die gemiddeld zo’n 12% lager uitvallen
  • Meer tijd voor belangrijke zaken waar je anders niet aan toe komt

SAMEN ZORGEN WE ERVOOR DAT JOUW CONVERSIE DE PAN UIT RIJST

Bij TO BE FOUND speuren we als een stel Terriërs de markt af naar potentiële klanten voor jouw onderneming. Als we beet hebben, laten we niet meer los. Maar wat gaat hieraan vooraf? We nodigen je uit op kantoor en maken eerst een bedrijfsanalyse. Samen met jou bepalen we daarna, aan de hand van het See-Think-Do-Care model, de verschillende fases die potentiële klanten doormaken. Deze informatie gebruiken we voor het opzetten van jouw persoonlijke marketing automation. Ons doel? Jouw conversie de pan uit laten rijzen!

JOUW CUSTOMER JOURNEY TOT IN DE PUNTJES VERZORGEN?

Rolf van Club Orange
“TO BE FOUND is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Orange tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan TO BE FOUND aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.”

Weten hoe andere klanten ons hebben ervaren? Lees hier meer cases

FAQ

Dit model werd bedacht in Silicon Valley en moet dus wel goed zijn.😉 Het helpt ons de klantreis te analyseren en zo potentiële klanten om te vormen tot keiharde fans van jouw bedrijf!

Het conversiedoel waarop we de marketing automation richten, is voor iedereen anders. Samen met jou bekijken we wat op dit moment het meest waardevol is. Eén ding is zeker: het is tijd voor actie! Clicks op een link, meer inschrijvingen voor de nieuwsbrief of het boosten van aankopen? We fixen het.