Spring naar content

Zoekmachine Positionering – Optimaliseren Zoekmachine

Hoe is de zoekmachine positionering van jouw website? Hoe kun je dit checken en de meest belangrijke vraag….Hoe kan je de positionering in de zoekmachine verbeteren.

Wat zijn de posities van mijn website in de zoekmachine

Er zijn verschillende (online) tools beschikbaar om de posities van je website te meten in de zoekmachine.
Dit kan je doen met bijvoorbeeld: http://www.seolab.nl/google-positie-check.html

Welke punten beïnvloeden mijn posities in de zoekmachine

Er zijn meer dan 200 factoren die de positie van je website in de zoekresultaten bepalen. Tevens verandert Google continu zijn logaritme, zodat deze punten nooit maanden hetzelfde blijft. Lees het artikel: hoger in de zoekmachine om de meest essentiële punten optimaal in te richten.

Jouw zoekmachine positionering uitbesteden

2Bfound kan voor jou een onderzoek verrichtten met betrekking tot jouw zoekmachine positionering. Je hebt uw website naar je idee netjes op orde, maar de site wil maar niet klimmen in de zoekmachines. Met een Positionering Zoekmachine rapport van 2Bfound krijg je een volledig en overzichtelijk beeld met de redenen waarom uw concurrenten beter scoren in de zoekmachines.

Dit rapport is praktisch opgebouwd, waarbij alle verbeteringspunten stapsgewijs besproken worden. Deze verbeterpunten kan je vervolgens zelf, door je webmaster of door ons laten uitvoeren.

Wanneer alle punten van dit rapport nauwkeurig zijn verwerkt, dan zal je binnen aanzienlijke tijd merken dat je met je site zal stijgen in de resultaten van de zoekmachines.

Voordelen Zoekmachine Positionering

  • Duidelijk beeld waarom concurrenten beter scoren in de zoekmachine
  • Stapsgewijs weergegeven verbeterpunten om je website beter te laten scoren in de zoekmachines