Spring naar content

Amazon Adverteren

Webshops opgelet, Amazon is in Nederland. Het was even wachten maar het grootste e-commerce platform van de wereld heeft ons land nu ook bereikt. Via deze marketplace kun je vanaf nu een enorme hoeveelheid klanten bereiken om vervolgens je eigen producten aan te verkopen.

De kracht van Amazon Adverteren

Hoewel Amazon de concurrentiestrijd aan het aangaan is tegen Coolblue en Bol.com, is de potentie die Amazon heeft in Nederland enorm. Net als bij deze platforms betaal je via Amazon voor het feit dat je je producten aanbiedt via Amazon, hier krijg je wel een enorm bereik voor terug. Je doelgroep weet je hierdoor snel te vinden. Door te adverteren op Amazon krijg je de kans om veel te verkopen en maak je gebruik van de naamsbekendheid van Amazon. De verwachting is dat Amazon de grootste marketplace van Nederland gaat worden, net zoals dat is gebeurd in andere landen zoals Engeland en Duitsland.

Voordelen op om te starten met verkopen op Amazon:

  • Amazon is het grootste E-commerce platform ter wereld

Amazon heeft inmiddels een hele goede reputatie opgebouwd. Hierdoor hebben de klanten van Amazon veel vertrouwen in het kopen via dit platform. Klanten maken zich hierdoor geen zorgen over aankoop- en leveringsproces en gaan gemakkelijk en snel tot aankoop over.

  • Gemakkelijke uitbreiding tot internationale markten

Je kunt via dit platform gemakkelijk de uitbreiding maken van je webshop naar andere landen. Je kunt zelfs, net zoals in Nederland, het gehele logistieke proces internationaal uitbesteden. Je hoeft dan alleen je producten naar een locatie te sturen, waarna Amazon het logistieke gedeelte oppakt. Van verzending en levering tot aan retouren en terugbetaling, Amazon regelt het. 

  • Nu instappen gaat later belonen

Als je nu instapt ben je straks al jouw concurrenten een stapje voor die nog afwachten. Of je nou een groot of kleine webshop bent, meeliften op de reputatie van Amazon gaat jou alleen maar voordelen opleveren.

 

Weet jij alles al over Amazon marketing? Test jezelf!

Wat is Amazon?

Amazon is het grootste E-commerce platform ter wereld. Op deze marketplace kun je producten kopen maar ook verkopen. Net als bij Bol.com betaal je via Amazon voor het feit dat je je producten aanbiedt via Amazon, hier krijg je wel een enorm bereik voor terug. Je doelgroep weet je hierdoor snel te vinden. 

Waarom Amazon?

Door te adverteren op Amazon krijg je de kans om veel te verkopen door gebruik te maken van de naamsbekendheid van Amazon. De verwachting is dat Amazon de grootste marketplace van nederland gaat worden, net zoals dat is gebeurd in andere landen zoals Engeland en Duitsland. Daarom is nu het ideale moment om in te stappen, zo blijf je jouw concurrenten een stapje voor. 

Amazon uitbesteden?

Zou je graag je producten willen verkopen op Amazon maar heb je geen idee hoe je hier mee moet beginnen? TO BE FOUND kan je hierbij helpen. Door Amazon uit te laten besteden aan een van onze specialisten hoef je je geen zorgen meer te maken om alles wat hierbij komt kijken. Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact met je op.